Nieuwbouw

Of het nu gaat om een individueel woonhuis, een groep woningen, een zwembad of een bedrijfspand, voor ieder project bieden wij een compleet warmtepompsysteem met alle bijbehorende randapparatuur. Dit geld ook voor de bron, de wisselaars, de pompen, boiler, afgiftesysteem (vloer- of wandverwarming), etc.

Renovatie

Of het nu gaat om een warmtepomp van een individueel woonhuis, een groep woningen, een zwembad of een bedrijfspand, voor ieder renovatieproject bieden wij een compleet of deels nieuw warmtepompsysteem.

Beheer op afstand

Warmtepompen zijn onderhoudsarm. Het belangrijkste van een warmtepompsysteem is het controleren van de instellingen. Dankzij moderne technologieën kan dit heel goed op afstand. Door het plaatsen van een extra module kan het systeem vanuit ons bedrijf worden bewaakt.

Onderhoud

Een auto heeft onderhoud nodig. Anders staat u plotseling stil en dat kost altijd onverwacht veel geld. Ook uw warmtepompsysteem, die zorgt voor een behaaglijke binnenklimaat en warm water, werkt efficiënter als het systeem professioneel wordt onderhouden.

Storingen/analyse

Mocht uw warmtepomp, warmtepompboiler of warmtepompsysteem defect raken, dan hebben wij de ervaring, de expertise en de middelen om storingen adequaat op te lossen en reparaties aan de toestellen uit te voeren.