Over 4-Elements Systeemtechniek

Visie

Onze visie is gebaseerd op kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit. Partner op gebied van duurzame totaaloplossingen, preventief onderhoud en het oplossen van storingen. Dankzij de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis bijdragen aan duurzaam bouwen en het verhogen van het comfort en welzijn van de gebruikers.

Ervaren, kennis, betrouwbaar en kwaliteit

Wij zijn een jong maar zeer ervaren bedrijf. Onze oprichter heeft een jarenlange ervaring opgedaan bij één van de grootste Europese fabrikanten van warmtepompsystemen. Onze ervaring is niet alleen gebaseerd op de soorten warmtepompsystemen, maar ook met de integratie van andere installatiesystemen, zoals cv-ketels, boilers, zonnecollectoren, pompen en de inzet van de juiste bron. Voor de bron werken wij nauw samen met gecertificeerde bronboordbedrijven volgens debeoordelingsrichtlijn, BRL SIKB 2100. Gespecialiseerde bedrijven die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Voor elk project bieden wij een duurzame oplossing goed afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Wij werken voor individuele opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, energiebedrijven en installatiebedrijven.

Onderhoud

Ook voor preventief onderhoud, storingsanalyse en het direct verhelpen van storingen kunt u bij ons terecht. Ook hier geldt dat wij zeer veel ervaring hebben met zowel warmtepompen, warmtepompsystemen als complexe systemen waar warmtepompen een integraal component in zijn. Daar waar andere bedrijven afhaken, kunnen wij dankzij onze specialistische ervaring meestal het probleem oplossen. Dankzij onze STEK-erkenning mogen wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren en zijn dus niet afhankelijk van derden.